Lini produksi
Waca liyane
CARA TRANSFORMASI METAL KANG BISA
& Pungkasan.
3-Piece Can Body Line Saka Bisa Nggawe Mesin
3-Piece Can Body Line Saka Bisa Nggawe Mesin
Kita nyedhiyakake garis awak kaleng 3PCS otomatis kanthi lengkap. Saka tester kebocoran mesin las-welder-caoter-oven-oven nganti Palletizer, proyek tombol utama.
Jalur Produksi Awak 2-potong Profesional Kanthi Harga Pabrik
Jalur Produksi Awak 2-potong Profesional Kanthi Harga Pabrik
Kita nyedhiyakake garis awak kaleng 2PCS kanthi otomatis. Saka pakan Lembar CNC menyang Palletizer, proyek tombol turn. Kapasitas sing beda kanggo memenuhi kebutuhan sampeyan.
Tutup Akhir Ring Line
Tutup Akhir Ring Line
Pakan Lembar - Pencet - Pengeriting - Liner - Oven.
200 CPM Palletizer Lengan Robot Auto-Kualitas Tinggi
200 CPM Palletizer Lengan Robot Auto-Kualitas Tinggi
Saka Bisa Nyiyapake-Palletizer-Film Wrapper to Belt Strapper, proyek turn-key. Kapasitas sing beda kanggo nyukupi kebutuhan sampeyan.
Napa CLOose US?
Mesin Nggawe Profesional.
Ing taun-taun pungkasan, tim dodolan kanthi pengalaman luwih saka 7 taun bisa nggawe mesin, adol produk menyang paling ora 15 negara.

Perusahaan kita target nyedhiyakake produk berkualitas tinggi lan layanan purna jual sing sampurna kanggo pelanggan.
  • 2000+
    Pembentukan perusahaan
  • 500+
    Personel perusahaan
  • 3000+
    Area pabrik
SHANTOU GUANYOU MACHINERY CO., LTD. perusahaan mesin teknologi tinggi sing duwe spesialisasi ing riset lan pangembangan, pabrik, penjualan bisa nggawe mesin.
Produk kami nutupi minuman, kaleng panganan, kaleng bubuk susu, kaleng aerosol, kaleng kimia lan kaleng umum. Tim kita duwe pengalaman luwih saka rong puluh taun bisa nggawe lapangan mesin. Kita duwe tim mekanik lan listrik dhewe ngembangake lan ningkatake mesin.
Cilik
Waca liyane
APA PELANGGAN INGKANG DAPAT saka AS.
Tukang las otomatis kanthi sistem telung titik lan sistem segitiga
Tukang las otomatis kanthi sistem telung titik lan sistem segitiga
SHANTOU GUANYOU MACHINERY CO., LTD. perusahaan mesin teknologi tinggi sing duwe spesialisasi ing riset lan pangembangan, pabrik, penjualan bisa nggawe mesin. Produk kita nutupi minuman, kaleng panganan, kaleng bubuk susu, kaleng aerosol, kaleng kimia lan kaleng umum dll. Tim kita duwe pengalaman luwih saka rong puluh taun bisa nggawe lapangan mesin. Kaluwihan Produk 1. Sistem Tiga Titik 2. Sistem Segitiga
Tukang las otomatis kanthi otomatis nolak lambaran otomatis
Tukang las otomatis kanthi otomatis nolak lambaran otomatis
SHANTOU GUANYOU MACHINERY CO., LTD. perusahaan mesin teknologi tinggi sing duwe spesialisasi ing riset lan pangembangan, pabrik, penjualan bisa nggawe mesin. Produk kita nutupi minuman, kaleng panganan, kaleng bubuk susu, kaleng aerosol, kaleng kimia lan kaleng umum dll. Tim kita duwe pengalaman luwih saka rong puluh taun bisa nggawe lapangan mesin. Kaluwihan Produk 1. Sistem Omron 2. Sistem Nolak Lembar Ganda Otomatis 3. Rol Keramik 4. Sistem Tiga Titik 5. Sistem Bebas Merkuri
Biskuit Babak 265 Bisa Lini Produksi ing Pasar Indonesia
Biskuit Babak 265 Bisa Lini Produksi ing Pasar Indonesia
Kita nyedhiyakake biskuit biskuit babak 265 kanthi otomatis. Saka mesin jahitan kunci (kanthi nggulung & flanging) -mesin otomatis kanggo mesin manik-manik, proyek tombol turn. Kapasitas sing beda kanggo nyukupi kebutuhan sampeyan.
Tutup Pail Profesional
& Pungkasan lini produksi ing Pasar Brasil
Tutup Pail Profesional & Pungkasan lini produksi ing Pasar Brasil
Kita nyedhiyakake tutup pail otomatis kanthi lengkap & baris pungkasan. Saka feeder sheet CNC-mesin-curling nganti lapisan & mesin pangatusan, proyek turn-key. Kapasitas sing beda kanggo nyukupi kebutuhan sampeyan.
KONTAK KAMI
Download katalog paling anyar kanggo nggawe teknologi saiki!
Jeneng
Telpon
E-mail
Jeneng Perusahaan
Konten