Lini Produksi
Waca liyane
CARA METAL TRANSFORMASI BISA&END.
3-Piece Can Body Line Saka Can Making Machine Supplier
3-Piece Can Body Line Saka Can Making Machine Supplier
3-Piece Can Body Line Saka Can Making Machine saka GUANYOU MACHINERYSHANTOU GUANYOU MACHINERY CO.,LTD. minangka perusahaan mesin berteknologi tinggi sing duwe spesialisasi ing riset lan pangembangan, manufaktur, dodolan mesin nggawe kaleng.Produk kami meliputi kaleng minuman, kaleng makanan, kaleng susu bubuk, kaleng aerosol, kaleng kimia dan kaleng umum dll.Tim kita duwe pengalaman luwih saka rong puluh taun ing bisa nggawe lapangan mesin.
Profesional 2-piece Can Body Production Line Ing Rega Pabrik
Profesional 2-piece Can Body Production Line Ing Rega Pabrik
2-piece Can Body Production Line saka GUANYOU MACHINERYSHANTOU GUANYOU MACHINERY CO.,LTD. minangka perusahaan mesin berteknologi tinggi sing duwe spesialisasi ing riset lan pangembangan, manufaktur, dodolan mesin nggawe kaleng.Produk kami meliputi kaleng minuman, kaleng makanan, kaleng susu bubuk, kaleng aerosol, kaleng kimia dan kaleng umum dll.Tim kita duwe pengalaman luwih saka rong puluh taun ing bisa nggawe lapangan mesin.
Lid Ring End Line
Lid Ring End Line
Lid Ring End Line saka GUANYOU MACHINERYSHANTOU GUANYOU MACHINERY CO.,LTD. minangka perusahaan mesin berteknologi tinggi sing duwe spesialisasi ing riset lan pangembangan, manufaktur, dodolan mesin nggawe kaleng.Produk kami meliputi kaleng minuman, kaleng makanan, kaleng susu bubuk, kaleng aerosol, kaleng kimia dan kaleng umum dll.Tim kita duwe pengalaman luwih saka rong puluh taun ing bisa nggawe lapangan mesin.
Palletizer Lengan Robot Otomatis 200 CPM Berkualitas Tinggi
Palletizer Lengan Robot Otomatis 200 CPM Berkualitas Tinggi
Palletizer Lengan Robot 200 CPM Berkualitas Tinggi saka GUANYOU MACHINERYSHANTOU GUANYOU MACHINERY CO.,LTD. minangka perusahaan mesin berteknologi tinggi sing duwe spesialisasi ing riset lan pangembangan, manufaktur, dodolan mesin nggawe kaleng.Produk kami meliputi kaleng minuman, kaleng makanan, kaleng susu bubuk, kaleng aerosol, kaleng kimia dan kaleng umum dll.Tim kita duwe pengalaman luwih saka rong puluh taun ing bisa nggawe lapangan mesin.
KENAPA PILIH KAMI?

Mesin Pembuat Kaleng Profesional.

Ing taun-taun pungkasan, tim sales kita kanthi pengalaman luwih saka 7 taun babagan mesin bisa nggawe, adol produk kita menyang paling ora 15 negara.


Perusahaan kita ngarahake nyedhiyakake produk kualitas unggul lan layanan sawise-sale sing sampurna kanggo pelanggan.

  • 2000+
    Panyiapan perusahaan
  • 500+
    personel perusahaan
  • 3000+
    Area pabrik
SHANTOU GUANYOU MACHINERY CO.,LTD. minangka perusahaan mesin berteknologi tinggi sing duwe spesialisasi ing riset lan pangembangan, manufaktur, dodolan mesin nggawe kaleng.
Produk kami meliputi kaleng minuman, kaleng makanan, kaleng susu bubuk, kaleng aerosol, kaleng kimia dan kaleng umum dll. Tim kita duwe pengalaman luwih saka rong puluh taun ing bisa nggawe lapangan mesin. Kita duwe tim mekanik lan listrik dhewe sing ngembangake lan nambah mesin kita.
Kasus
Waca liyane
APA sing bisa ditampa dening pelanggan saka kita.
Otomatis 10kg / 15kg-20kg Square Can Body Line Produksi
Otomatis 10kg / 15kg-20kg Square Can Body Line Produksi
Otomatis 10kg / 15kg-20kg Square can body lini produksi saka GUANYOU MACHINERYSHANTOU GUANYOU MACHINERY CO.,LTD. minangka produsen mesin kemasan berteknologi tinggi sing duwe spesialisasi ing riset lan pangembangan, manufaktur, dodolan mesin nggawe kaleng.Produk kita kalebu mesin nggawe minyak lan mesin nggawe mesin kanggo kaleng minuman, kaleng panganan, kaleng susu bubuk, kaleng aerosol, kaleng kimia lan kaleng umum dll.Lan baris penet otomatis minangka klub bisa nggawe mesin, oval bisa nggawe mesin, alkohol bisa nggawe mesin, baris lengkap mesin packaging logam.Tim kita duwe pengalaman luwih saka rong puluh taun ing lapangan produsen mesin kemasan.
Jalur Produksi 18L Square Can paling apik ing Pasar India
Jalur Produksi 18L Square Can paling apik ing Pasar India
18L Square Can Line Produksi saka GUANYOU MACHINERYSHANTOU GUANYOU MACHINERY CO.,LTD. minangka perusahaan mesin berteknologi tinggi sing duwe spesialisasi ing riset lan pangembangan, manufaktur, dodolan mesin nggawe kaleng.Produk kami meliputi kaleng minuman, kaleng makanan, kaleng susu bubuk, kaleng aerosol, kaleng kimia dan kaleng umum dll.Tim kita duwe pengalaman luwih saka rong puluh taun ing bisa nggawe lapangan mesin.
Lini Produksi Kaleng Biskuit Bulat 265 Ing Pasar Indonesia
Lini Produksi Kaleng Biskuit Bulat 265 Ing Pasar Indonesia
We nyedhiyani lengkap otomatis 265 babak biskuit bisa baris.Saka mesin jahitan kunci (karo curling&flanging) -mesin seaming kanggo mesin beading,proyek turn-key.Kapasitas sing beda kanggo nyukupi kabutuhan sampeyan.
Auto Welder Kanthi Auto Double Sheet Rejector
Auto Welder Kanthi Auto Double Sheet Rejector
Auto Welder Kanthi Auto Double Sheet Rejector saka GUANYOU MACHIENRYSHANTOU GUANYOU MACHINERY CO.,LTD. minangka perusahaan mesin berteknologi tinggi sing duwe spesialisasi ing riset lan pangembangan, manufaktur, dodolan mesin nggawe kaleng.Produk kami meliputi kaleng minuman, kaleng makanan, kaleng susu bubuk, kaleng aerosol, kaleng kimia dan kaleng umum dll.Tim kita duwe pengalaman luwih saka rong puluh taun ing bisa nggawe lapangan mesin.Kaluwihan produk1. Sistem Omron2. Auto Double Sheet Nolak System3. Roller Keramik4. Sistem Tiga Titik5. Sistem Bebas Merkuri
KONTAK KAMI
Download katalog kanggo teknologi paling anyar bisa nggawe saiki!
Jeneng
Telpon/WhatsApp
E-mail
Jeneng Perusahaan
Konten

Kirimake priksaan sampeyan