Професионална машина за правење лименки. Фокусирајте се на квалитетот на производот.

Јазик
Производствена линија
ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ
КАКО МОЖЕ ДА СЕ ТРАНСФОРМИРА МЕТАЛ&КРАЈ.
Автоматска 300 крајна производна линија
Автоматска 300 крајна производна линија
SHANTOU GUANYOU MACHINERY CO.,LTD. е производител на машини за пакување со висока технологија, кој е специјализиран за истражување и развој, производство, продажба на машина за правење лименки. Нашата посветеност на прецизното инженерство и напредната технологија го обезбедува нашето апсолутно лидерство во полето на линијата за печатење Tin Can End. Од почетниот дизајн до конечното производство, нашиот искусен тим ригорозно го надгледува секој детал за да гарантира супериорен квалитет и перформанси на нашите производи. Со години на немилосрдна потрага по совршеност, ја заслуживме довербата на клиентите ширум светот, обезбедувајќи неспоредливи решенија.
3-Pece Can Body Line од добавувач на машина за правење лименки
3-Pece Can Body Line од добавувач на машина за правење лименки
3-Pece Can Body Line From Can Making Machine од GUANYOU MACHINERYSHANTOU GUANYOU MACHINERY CO.,LTD. е машинска компанија со висока технологија која е специјализирана за истражување и развој, производство, продажба на машина за правење лименки.Нашите производи опфаќаат конзерва за пијалоци, конзерва за храна, конзерва за млеко во прав, конзерва за аеросоли, хемиска конзерва и општа конзерва итн.Нашиот тим има повеќе од дваесет години искуство во областа на машините за правење лименки.
Професионална линија за производство на каросерија од 2 парчиња по фабричка цена
Професионална линија за производство на каросерија од 2 парчиња по фабричка цена
2-делна линија за производство на Can Body од GUANYOU MACHINERYSHANTOU GUANYOU MACHINERY CO.,LTD. е машинска компанија со висока технологија која е специјализирана за истражување и развој, производство, продажба на машина за правење лименки.Нашите производи опфаќаат конзерва за пијалоци, конзерва за храна, конзерва за млеко во прав, конзерва за аеросоли, хемиска конзерва и општа конзерва итн.Нашиот тим има повеќе од дваесет години искуство во областа на машините за правење лименки.
Крајната линија на прстенот на капакот
Крајната линија на прстенот на капакот
Капак Прстен Крајна линија од GUANYOU MACHINERYSHANTOU GUANYOU MACHINERY CO.,LTD. е машинска компанија со висока технологија која е специјализирана за истражување и развој, производство, продажба на машина за правење лименки.Нашите производи опфаќаат конзерва за пијалоци, конзерва за храна, конзерва за млеко во прав, конзерва за аеросоли, хемиска конзерва и општа конзерва итн.Нашиот тим има повеќе од дваесет години искуство во областа на машините за правење лименки.
ЗОШТО ДА НЕ ИЗБЕРЕТЕ НАС?

Професионална машина за правење лименки.

Во последниве години, нашиот продажен тим со повеќе од 7 години искуство на машини за правење лименки, ги продаде нашите производи во најмалку 15 земји.

Наша цел е да обезбедиме производи со супериорен квалитет и совршени услуги по продажбата на нашите клиенти.

  • 2000+
    Основање компанија
  • 500+
    Персонал на компанијата
  • 3000+
    Областа на фабриката
SHANTOU GUANYOU MACHINERY CO.,LTD. е компанија за машини со висока технологија која е специјализирана за истражување и развој, производство, продажба на машина за правење лименки.
Нашите производи покриваат конзерва за пијалоци, конзерва за храна, конзерва за млеко во прав, конзерва за аеросоли, хемиска конзерва и општа конзерва и др. Нашиот тим има повеќе од дваесет години искуство во областа на машините за правење лименки. Имаме свој механички и електричен тим кој ја развива и подобрува нашата машина.
ШТО МОЖЕ ДА ДОБИЕ КЛИЕНТОТ ОД НАС.
Машина за заварување од лимени конзерви
Машина за заварување од лимени конзерви
Машина за заварување лимени лимени од GUANYOU MACHINERYSHANTOU GUANYOU MACHINERY CO.,LTD. е производител на машини за пакување со висока технологија кој е специјализиран за истражување и развој, производство, продажба на машини за правење лименки.Нашите производи покриваат фантастични лименки, како што се разни правоаголни машини за правење лименки и машини за правење конзерви за конзерви за пијалоци, конзерва за храна, конзерва за млеко во прав, аеросоли, хемиска лименка и општа конзерва итн.Нудиме автоматска линија за преса, вклучително и капа за извртување, капа SKO, машина за правење конзерви за клубени, машина за правење овални лименки, машина за правење лименки од алкохол и комплетна линија на машина за пакување за метал.Нашиот тим има повеќе од дваесет години искуство во областа на производителот на опрема за пакување.
Автоматска линија за производство на каросерија од 300CPM 3PCS
Автоматска линија за производство на каросерија од 300CPM 3PCS
Автоматска линија за производство на каросерија со 300CPM 3PCS од GUANYOU MACHINERYSHANTOU GUANYOU MACHINERY CO.,LTD. е производител на машини за пакување со висока технологија кој е специјализиран за истражување и развој, производство, продажба на машини за правење лименки.Нашите производи покриваат фантастични лименки, како што се разни правоаголни машини за правење лименки и машини за правење конзерви за конзерви за пијалоци, конзерва за храна, конзерва за млеко во прав, аеросоли, хемиска лименка и општа конзерва итн.Нудиме автоматска линија за преса, вклучително и капа за извртување, капа SKO, машина за правење конзерви за клубени, машина за правење овални лименки, машина за правење лименки од алкохол и комплетна линија на машина за пакување за метал.Нашиот тим има повеќе од дваесет години искуство во областа на производителот на опрема за пакување.
Автоматска линија за производство на квадратни лименки од 10kg/15kg-20kg
Автоматска линија за производство на квадратни лименки од 10kg/15kg-20kg
Автоматска линија за производство на квадратна лименка од 10kg/15kg-20kg од GUANYOU MACHINERYSHANTOU GUANYOU MACHINERY CO.,LTD. е производител на машини за пакување со висока технологија, специјализиран за истражување и развој, производство, продажба на машина за правење лименки.Нашите производи опфаќаат машина за правење лименки за масло и машини за правење лименки за пијалоци, конзерва за храна, конзерва за млеко во прав, конзерва за аеросоли, хемиска конзерва и општа конзерва итн.И автоматска линија за печат како машина за правење конзерви за клубови, машина за правење овална лименка, машина за правење лименки за алкохол, комплетна линија на машина за пакување за метал.Нашиот тим има повеќе од дваесет години искуство во областа на производителот на машини за пакување.
Најдобра производствена линија за квадратни лименки од 18 литри на пазарот во Индија
Најдобра производствена линија за квадратни лименки од 18 литри на пазарот во Индија
Линија за производство на квадратни лименки 18L од GUANYOU MACHINERYSHANTOU GUANYOU MACHINERY CO.,LTD. е машинска компанија со висока технологија која е специјализирана за истражување и развој, производство, продажба на машина за правење лименки.Нашите производи опфаќаат конзерва за пијалоци, конзерва за храна, конзерва за млеко во прав, конзерва за аеросоли, хемиска конзерва и општа конзерва итн.Нашиот тим има повеќе од дваесет години искуство во областа на машините за правење лименки.
КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ
Преземете го каталогот за најновата технологија за правење лименки сега!
Име
Е-пошта
содржина

Испратете го вашето барање