Професионална машина за правење лименки. Фокусирајте се на квалитетот на производот.
Јазик

Машина за сечење намотки

Машината за сечење намотки вклучува: одмотување на серпентина, количка, израмнувач, машина за сечење, сложувалка, електричен контролен кабинет, транспортер

Професионална линија за сечење серпентина 70SPM за производство на лимени конзерви

Професионална линија за сечење намотки 70SPM за производство на лимени конзерви од GUANYOU MACHINERY

SHANTOU GUANYOU MACHINERY CO.,LTD. е машинска компанија со висока технологија која е специјализирана за истражување и развој, производство, продажба на машина за правење лименки.

Нашите производи опфаќаат конзерва за пијалоци, конзерва за храна, конзерва за млеко во прав, конзерва за аеросоли, хемиска конзерва и општа конзерва итн.

Нашиот тим има повеќе од дваесет години искуство во областа на машините за правење лименки.


КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ
Ако имате повеќе прашања, пишете ни
Име
Е-пошта
содржина

Испратете го вашето барање