Makineri profesionale për prodhimin e kanaçeve. Përqendrohuni në cilësinë e produktit.

Gjuhe
Linja e prodhimit
LEXO MË SHUMË
SI MUND TË TRANSFORMOHET METALI&FUND.
Automatic 300 End Line Prodhimi
Automatic 300 End Line Prodhimi
MAKINERIA SHANTOU GUANYOU CO, LTD. është një prodhues i makinerive të paketimit të teknologjisë së lartë, i specializuar në kërkimin dhe zhvillimin, prodhimin, shitjet e makinës së prodhimit të kanaçeve. Përkushtimi ynë ndaj inxhinierisë precize dhe teknologjisë së përparuar siguron lidershipin tonë absolut në fushën e linjës së shtypit Tin Can End. Nga dizajni fillestar deri në prodhimin përfundimtar, ekipi ynë me përvojë mbikëqyr me rigorozitet çdo detaj për të garantuar cilësi dhe performancë superiore të produkteve tona. Me vite të tëra kërkimi të pamëshirshëm për përsosmëri, ne kemi fituar besimin e klientëve në mbarë botën, duke ofruar zgjidhje të pashembullta.
Linja e trupit të kanaçeve me 3 copë nga furnizuesi i makinës për prodhimin e kanaçeve
Linja e trupit të kanaçeve me 3 copë nga furnizuesi i makinës për prodhimin e kanaçeve
Linja trupore 3-copëshe nga makina e prodhimit të kanaçeve nga GUANYOU MACHINERYMAKINERIA SHANTOU GUANYOU CO, LTD. është një kompani makinerish e teknologjisë së lartë e cila është e specializuar në kërkimin dhe zhvillimin, prodhimin, shitjen e makinerive të prodhimit të kanaçeve.Produktet tona mbulojnë kanaçe pijesh, kanaçe ushqimore, kanaçe qumështi pluhur, kanaçe aerosol, kanaçe kimike dhe kanaçe të përgjithshme etj.Ekipi ynë ka më shumë se njëzet vjet përvojë në fushën e makinerive të prodhimit të kanaçeve.
Linja profesionale e prodhimit të kanaçeve 2-copëshe me çmimin e fabrikës
Linja profesionale e prodhimit të kanaçeve 2-copëshe me çmimin e fabrikës
Linja e prodhimit të kanaçeve me 2 copë nga GUANYOU MACHINERYMAKINERIA SHANTOU GUANYOU CO, LTD. është një kompani makinerish e teknologjisë së lartë e cila është e specializuar në kërkimin dhe zhvillimin, prodhimin, shitjen e makinerive të prodhimit të kanaçeve.Produktet tona mbulojnë kanaçe pijesh, kanaçe ushqimore, kanaçe qumështi pluhur, kanaçe aerosol, kanaçe kimike dhe kanaçe të përgjithshme etj.Ekipi ynë ka më shumë se njëzet vjet përvojë në fushën e makinerive të prodhimit të kanaçeve.
Linja e Fundit të Unazës së Kapakut
Linja e Fundit të Unazës së Kapakut
Linja e Fundit të Unazës së Kapakut nga GUANYOU MACHINERYMAKINERIA SHANTOU GUANYOU CO, LTD. është një kompani makinerish e teknologjisë së lartë e cila është e specializuar në kërkimin dhe zhvillimin, prodhimin, shitjen e makinerive të prodhimit të kanaçeve.Produktet tona mbulojnë kanaçe pijesh, kanaçe ushqimore, kanaçe qumështi pluhur, kanaçe aerosol, kanaçe kimike dhe kanaçe të përgjithshme etj.Ekipi ynë ka më shumë se njëzet vjet përvojë në fushën e makinerive të prodhimit të kanaçeve.
PSE NA ZGJODHET NE?

Makineri profesionale për prodhimin e kanaçeve.

Vitet e fundit, ekipi ynë i shitjeve me më shumë se 7 vjet përvojë në makineritë e prodhimit të kanaçeve, ka shitur produktet tona në të paktën 15 vende.

Ne synojmë të ofrojmë produkte me cilësi të lartë dhe shërbime të përsosura pas shitjes për klientët tanë.

  • 2000+
    Themelimi i kompanisë
  • 500+
    Personeli i kompanisë
  • 3000+
    Zona e fabrikës
MAKINERIA SHANTOU GUANYOU CO, LTD. është një kompani makinerish e teknologjisë së lartë e cila është e specializuar në kërkimin dhe zhvillimin, prodhimin, shitjen e makinerive të prodhimit të kanaçeve.
Produktet tona mbulojnë kanaçe pijesh, kanaçe ushqimore, kanaçe qumështi pluhur, kanaçe aerosol, kanaçe kimike dhe mund të përgjithshme etj. Ekipi ynë ka më shumë se njëzet vjet përvojë në prodhimin e kanaçeve në fushën e makinerive. Ne kemi ekipin tonë mekanik dhe elektrik që zhvillon dhe përmirëson makinën tonë.
ÇFARË MUND TË MERRË KLIENTI NGA NE.
Makinë saldimi me kanaçe
Makinë saldimi me kanaçe
Makinë saldimi me kanaçe nga GUANYOU MACHINERYMAKINERIA SHANTOU GUANYOU CO, LTD. është një prodhues i makinerive të paketimit të teknologjisë së lartë i cili është i specializuar në kërkimin dhe zhvillimin, prodhimin, shitjen e makinerive për prodhimin e kanaçeve.Produktet tona mbulojnë kanaçe fantastike si p.sh. makineri të ndryshme drejtkëndëshe për prodhimin e kanaçeve dhe makineri për prodhimin e kanaçeve për kanaçe pijesh, kuti ushqimore, kanaçe qumështi pluhur, kuti aerosol, kanaçe kimike dhe kanaçe të përgjithshme etj.Ne ofrojmë linjë automatike të shtypjes, duke përfshirë kapakun me kthesë, kapakun SKO, makinën e prodhimit të kanaçeve, makinën për prodhimin e kanaçeve ovale, makinën e prodhimit të kanaçeve të alkoolit dhe linjën e plotë të makinës së paketimit metalik.Ekipi ynë ka më shumë se njëzet vjet përvojë në fushën e prodhuesit të pajisjeve të paketimit.
Linja e prodhimit automatik të kanaçeve 300CPM 3PCS
Linja e prodhimit automatik të kanaçeve 300CPM 3PCS
Linja e prodhimit automatik 300CPM 3PCS Can Body nga GUANYOU MACHINERYMAKINERIA SHANTOU GUANYOU CO, LTD. është një prodhues i makinerive të paketimit të teknologjisë së lartë i cili është i specializuar në kërkimin dhe zhvillimin, prodhimin, shitjen e makinerive për prodhimin e kanaçeve.Produktet tona mbulojnë kanaçe fantastike si p.sh. makineri të ndryshme drejtkëndëshe për prodhimin e kanaçeve dhe makineri për prodhimin e kanaçeve për kanaçe pijesh, kuti ushqimore, kanaçe qumështi pluhur, kuti aerosol, kanaçe kimike dhe kanaçe të përgjithshme etj.Ne ofrojmë linjë automatike të shtypjes, duke përfshirë kapakun me kthesë, kapakun SKO, makinën e prodhimit të kanaçeve, makinën për prodhimin e kanaçeve ovale, makinën e prodhimit të kanaçeve të alkoolit dhe linjën e plotë të makinës së paketimit metalik.Ekipi ynë ka më shumë se njëzet vjet përvojë në fushën e prodhuesit të pajisjeve të paketimit.
Linja e prodhimit automatik të kanaçeve katrore 10 kg/15 kg-20 kg
Linja e prodhimit automatik të kanaçeve katrore 10 kg/15 kg-20 kg
Linja automatike e prodhimit të kanaçeve katrore 10kg/15kg-20kg nga GUANYOU MACHINERYMAKINERIA SHANTOU GUANYOU CO, LTD. është një prodhues i makinerive të paketimit të teknologjisë së lartë, i specializuar në kërkimin dhe zhvillimin, prodhimin, shitjen e makinerive për prodhimin e kanaçeve.Produktet tona mbulojnë makineri për prodhimin e kanaçeve të vajit dhe makineri për prodhimin e kanaçeve për pije, kanaçe ushqimore, kanaçe qumështi pluhur, kanaçe aerosol, kanaçe kimike dhe kanaçe të përgjithshme etj.Dhe linja automatike e shtypit si makineria e prodhimit të kanaçeve të klubit, makineria e prodhimit të kanaçeve ovale, makina e prodhimit të kanaçeve të alkoolit, linja e plotë e makinës së paketimit metalik.Ekipi ynë ka më shumë se njëzet vjet përvojë në fushën e prodhuesit të makinerive të paketimit.
Linja më e mirë e prodhimit të kanaçeve katrore 18L në tregun e Indisë
Linja më e mirë e prodhimit të kanaçeve katrore 18L në tregun e Indisë
Linja e prodhimit të kanaçeve katrore 18L nga GUANYOU MACHINERYMAKINERIA SHANTOU GUANYOU CO, LTD. është një kompani makinerish e teknologjisë së lartë e cila është e specializuar në kërkimin dhe zhvillimin, prodhimin, shitjen e makinerive të prodhimit të kanaçeve.Produktet tona mbulojnë kanaçe pijesh, kanaçe ushqimore, kanaçe qumështi pluhur, kanaçe aerosol, kanaçe kimike dhe kanaçe të përgjithshme etj.Ekipi ynë ka më shumë se njëzet vjet përvojë në fushën e makinerive të prodhimit të kanaçeve.
NA KONTAKTONI
Shkarkoni katalogun për teknologjinë më të fundit të prodhimit të kanaçeve tani!
emër
E-mail
përmbajtje

Dërgoni kërkesën tuaj