Jalur Produksi
MACA DEUI
CARA METAL TRANSFORMASI TO BISA&TUNGTUNG.
3-Piece Can Body Line Ti Can Nyieun Mesin Supplier
3-Piece Can Body Line Ti Can Nyieun Mesin Supplier
3-Piece Can Body Line Ti Can Nyieun Mesin ti GUANYOU MACHINERYShantou GUANYOU MACHINERY CO.,LTD. mangrupikeun perusahaan mesin téknologi tinggi anu khusus dina panalungtikan sareng pamekaran, manufaktur, penjualan mesin pembuatan kaleng.Produk kami nutupan kaleng inuman, kaléng tuangeun, kaléng susu bubuk, kaléng aerosol, kaléng kimia sareng kaléng umum jsb.Tim kami gaduh pangalaman langkung ti dua puluh taun dina tiasa ngadamel lapangan mesin.
Profesional 2-sapotong Tiasa Jalur Produksi Awak Dina Harga Pabrik
Profesional 2-sapotong Tiasa Jalur Produksi Awak Dina Harga Pabrik
2-sapotong Tiasa Jalur Produksi Awak ti GUANYOU MACHINERYShantou GUANYOU MACHINERY CO.,LTD. mangrupikeun perusahaan mesin téknologi tinggi anu khusus dina panalungtikan sareng pamekaran, manufaktur, penjualan mesin pembuatan kaleng.Produk kami nutupan kaleng inuman, kaléng tuangeun, kaléng susu bubuk, kaléng aerosol, kaléng kimia sareng kaléng umum jsb.Tim kami gaduh pangalaman langkung ti dua puluh taun dina tiasa ngadamel lapangan mesin.
Tutup Ring Tungtung Line
Tutup Ring Tungtung Line
Lid Ring Tungtung Line ti GUANYOU MACHINERYShantou GUANYOU MACHINERY CO.,LTD. mangrupikeun perusahaan mesin téknologi tinggi anu khusus dina panalungtikan sareng pamekaran, manufaktur, penjualan mesin pembuatan kaleng.Produk kami nutupan kaleng inuman, kaléng tuangeun, kaléng susu bubuk, kaléng aerosol, kaléng kimia sareng kaléng umum jsb.Tim kami gaduh pangalaman langkung ti dua puluh taun dina tiasa ngadamel lapangan mesin.
Kualitas luhur 200 CPM Full-Otomatis Robot Arm Palletizer
Kualitas luhur 200 CPM Full-Otomatis Robot Arm Palletizer
Kualitas Tinggi 200 CPM Robot Arm Palletizer pinuh-Otomatis ti GUANYOU MACHINERYShantou GUANYOU MACHINERY CO.,LTD. mangrupikeun perusahaan mesin téknologi tinggi anu khusus dina panalungtikan sareng pamekaran, manufaktur, penjualan mesin pembuatan kaleng.Produk kami nutupan kaleng inuman, kaléng tuangeun, kaléng susu bubuk, kaléng aerosol, kaléng kimia sareng kaléng umum jsb.Tim kami gaduh pangalaman langkung ti dua puluh taun dina tiasa ngadamel lapangan mesin.
Naha milih kami?

Profésional Can-nyieun Mesin.

Dina taun-taun ayeuna, tim penjualan urang sareng pangalaman langkung ti 7 taun dina mesin tiasa ngadamel, penjualan produk urang sahenteuna ka 15 nagara.


Pausahaan kami tujuanana pikeun nyayogikeun produk kualitas unggul sareng jasa saatos jual anu sampurna pikeun palanggan kami.

  • 2000+
    Ngadegkeun pausahaan
  • 500+
    tanaga pausahaan
  • 3000+
    Wewengkon pabrik
Shantou GUANYOU MACHINERY CO.,LTD. nyaéta parusahaan mesin tech tinggi nu specializes on panalungtikan sarta pamekaran, manufaktur, jualan mesin nyieun kaleng.
produk urang nutupan inuman kaléng, kadaharan kaléng, susu bubuk kaléng, aerosol kaléng, kimiawi kaléng jeung umum bisa ect. Tim kami gaduh pangalaman langkung ti dua puluh taun dina tiasa ngadamel lapangan mesin. Kami gaduh tim mékanis sareng listrik sorangan anu ngembangkeun sareng ningkatkeun mesin kami.
Kasus
MACA DEUI
Naon konsumén bisa meunang ti kami.
Otomatis 10kg / 15kg-20kg Square Can Awak Line Produksi
Otomatis 10kg / 15kg-20kg Square Can Awak Line Produksi
Otomatis 10kg / 15kg-20kg Square tiasa garis produksi awak tina GUANYOU MACHINERYShantou GUANYOU MACHINERY CO.,LTD. mangrupikeun produsén mesin bungkusan téknologi tinggi anu khusus dina panalungtikan sareng pamekaran, manufaktur, penjualan mesin pembuatan kaleng.Produk kami nyertakeun mesin pembuatan minyak sareng tiasa ngadamel mesin pikeun kaléng inuman, kaléng tuangeun, kaléng susu bubuk, kaléng aerosol, kaléng kimia sareng kaléng umum jsb.Jeung garis pencét Otomatis salaku klub bisa nyieun mesin, oval bisa nyieun mesin, alkohol bisa nyieun mesin, garis lengkep mesin bungkusan logam.Tim kami gaduh pangalaman langkung ti dua puluh taun dina widang produsén mesin bungkusan.
Jalur Produksi 18L Square Can Pangalusna Di Pasar India
Jalur Produksi 18L Square Can Pangalusna Di Pasar India
18L Square Can Line Produksi ti GUANYOU MACHINERYShantou GUANYOU MACHINERY CO.,LTD. mangrupikeun perusahaan mesin téknologi tinggi anu khusus dina panalungtikan sareng pamekaran, manufaktur, penjualan mesin pembuatan kaleng.Produk kami nutupan kaleng inuman, kaléng tuangeun, kaléng susu bubuk, kaléng aerosol, kaléng kimia sareng kaléng umum jsb.Tim kami gaduh pangalaman langkung ti dua puluh taun dina tiasa ngadamel lapangan mesin.
265 Jalur Produksi Biskuit Bulat Di Pasar Indonésia
265 Jalur Produksi Biskuit Bulat Di Pasar Indonésia
Urang nyadiakeun lengkep otomatis 265 buleud biskuit bisa baris.Tina mesin kelim konci (kalayan curling&flanging) -mesin seaming kana mesin beading, proyék péngkolan-konci.Kapasitas anu béda pikeun nyumponan kabutuhan anjeun.
Otomatis Welder Jeung Otomatis Double Lambaran Rejector
Otomatis Welder Jeung Otomatis Double Lambaran Rejector
Otomatis Welder Jeung Otomatis Double Lambaran Rejector ti GUANYOU MACHIENRYShantou GUANYOU MACHINERY CO.,LTD. mangrupikeun perusahaan mesin téknologi tinggi anu khusus dina panalungtikan sareng pamekaran, manufaktur, penjualan mesin pembuatan kaleng.Produk kami nutupan kaleng inuman, kaléng tuangeun, kaléng susu bubuk, kaléng aerosol, kaléng kimia sareng kaléng umum jsb.Tim kami gaduh pangalaman langkung ti dua puluh taun dina tiasa ngadamel lapangan mesin.Kaunggulan produk1. Sistim Omron2. Otomatis Double Lambaran nampik System3. Rollers keramik4. Tilu titik Sistim5. Raksa Free System
TAROS KAMI
Unduh katalog pikeun téknologi pangénggalna tiasa ngadamel ayeuna!
Ngaran
Telepon/WhatsApp
E-mail
Nami Perusahaan
Eusi

Kirim panalungtikan anjeun