Jalur Produksi
MACA DEUI
CARA TRANSFORMASI MÉTLAL KA BISA
& TAMAT.
3-Piece Can Awak Line Ti Tiasa Ngadamel Mesin Suplier
3-Piece Can Awak Line Ti Tiasa Ngadamel Mesin Suplier
Kami nyayogikeun garis awak kaléng 3PCS otomatis lengkep. Ti slitter-welder-caoter-oven-kombinasi mesin-kabocoran témpér kana Palletizer, proyek péngkolan-konci.
2-sapotong Profesional Baris Produksi Awak Dina Harga Pabrik
2-sapotong Profesional Baris Produksi Awak Dina Harga Pabrik
Kami nyayogikeun garis awak kaléng 2PCS otomatis lengkep. Ti CNC Lambaran feeder-pencét ka Palletizer, péngkolan-konci proyék. Kapasitas anu béda pikeun minuhan kabutuhan anjeun.
Tutup Tungtung Ring Line
Tutup Tungtung Ring Line
Pambungkus Lambaran - Pencét - Kancing - Liner - Oven.
Kualitas luhur 200 CPM Sepuh-Otomatis Robot Arm Palletizer
Kualitas luhur 200 CPM Sepuh-Otomatis Robot Arm Palletizer
Ti Tiasa Nyiapkeun-Palletizer-Film Wrapper ka Belt Strapper, proyek konci-turn. Kapasitas anu béda pikeun nyumponan kabutuhan anjeun.
NAHA KLOSIK KAMI?
Mesin Tiasa-ngadamel Profesional.
Dina taun-taun ayeuna, tim penjualan kami kalayan langkung ti 7 taun pangalaman dina tiasa ngadamel mesin, ngical produk urang sahenteuna 15 nagara.

Perusahaan kami tuju pikeun nyayogikeun produk kualitas-unggul sareng jasa purna jual anu sampurna pikeun konsumén urang.
  • 2000+
    Pendirian perusahaan
  • 500+
    Tanaga perusahaan
  • 3000+
    Daérah pabrik
SHANTOU GUANYOU MACHINERY CO., LTD. nyaéta perusahaan mesin berteknologi tinggi anu khusus kana riset sareng pamekaran, manufaktur, penjualan tiasa ngadamel mesin.
Produk kami nutupan inuman tiasa, kadaharan tiasa, susu bubuk tiasa, aerosol can, kimia tiasa sareng umum tiasa jst. Tim kami gaduh pangalaman langkung ti dua puluh taun dina tiasa ngadamel lapangan mesin. Kami gaduh tim mékanis sareng listrik nyalira ngembangkeun sareng ningkatkeun mesin urang.
Kasus
MACA DEUI
Naon palanggan tiasa kéngingkeun ti urang.
Otomatis Welder Kalayan Sistem Three Dot Sareng Sistem Triangle
Otomatis Welder Kalayan Sistem Three Dot Sareng Sistem Triangle
SHANTOU GUANYOU MACHINERY CO., LTD. nyaéta perusahaan mesin berteknologi tinggi anu khusus kana riset sareng pamekaran, manufaktur, penjualan tiasa ngadamel mesin. Produk kami nutupan inuman, kaléng dahareun, bubuk susu tiasa, kaléng aerosol, kaléng kimia sareng kaléng umum jsb. Tim kami gaduh pangalaman langkung ti dua puluh taun dina tiasa ngadamel lapangan mesin. Kauntungan produk 1. Sistem tilu titik 2. Sistem Segitiga
Otomatis Welder Kalayan Séptor Lambaran Ganda Otomatis
Otomatis Welder Kalayan Séptor Lambaran Ganda Otomatis
SHANTOU GUANYOU MACHINERY CO., LTD. nyaéta perusahaan mesin berteknologi tinggi anu khusus kana riset sareng pamekaran, manufaktur, penjualan tiasa ngadamel mesin. Produk kami nutupan inuman, kaléng dahareun, bubuk susu tiasa, kaléng aerosol, kaléng kimia sareng kaléng umum jsb. Tim kami gaduh pangalaman langkung ti dua puluh taun dina tiasa ngadamel lapangan mesin. Kauntungan produk 1. Sistem Omron 2. Sistem Nolak Lambaran Otomatis 3. Roller keramik 4. Sistem tilu titik 5. Sistem Bebas Raksa
265 Biskuit Babak Tiasa Baris Produksi Di Pasar Indonésia
265 Biskuit Babak Tiasa Baris Produksi Di Pasar Indonésia
Kami nyayogikeun biskuit langsung babak 265 otomatis. Tina mesin jahit konci (kalayan ngagulung & flanging) -mesin seaming kana mesin manik, proyék turn-key. Kapasitas anu béda pikeun nyumponan kabutuhan anjeun.
Panutup Pail Profesional
& Tungtung Garis Produksi Di Pasar Brasil
Panutup Pail Profesional & Tungtung Garis Produksi Di Pasar Brasil
Kami nyayogikeun panutup pail otomatis & garis akhir. Ti mesin lambar feeder -press-curling kana lining & mesin pengeringan, proyek konci-turn. Kapasitas anu béda pikeun nyumponan kabutuhan anjeun.
TAROS KAMI
Unduh katalog kanggo téknologi pembuatan anu paling anyar ayeuna!
Ngaran
Telepon
E-mail
Nami Perusahaan
Eusi